LUX-huizen

Huize Herne

Altijd feest in Huize Herne!

Het LUX-huis in de Barentszstraat is al vele jaren de place to be voor de dames van LUX. Huize Herne is de thuisbasis voor Karen en Lieke, maar dankzij de ligging op kruipafstand van het centrum van Amsterdam en de Sociëteit van NoNoMes is dit de plek waar menig LUXe dame na een legendarische avond stappen wakker is geworden. De deur van Huize Herne staat echter ook in de avond-uren voor iedereen open, en is dan ook al vaak de uitvalbasis geweest voor sushi-etentjes, film- of spelletjes avonden en heel veel goede borrels.

Karen en Lieke

Huize Pasqcualle

whatsapp-image-2016-09-11-at-22-18-32

Als je de woorden feestje, etentje, borrel met of zonder externen, afterparty’s en sleepovers, vergaderingen, uitbrakken op de bank en gezellige drukte in twee woorden wilt samenvatten, is er geen betere manier om dat te doen dan ‘Huize Pascquale’ te noemen. Het huis ligt super centraal tussen de Societeit van NoNoMes en Leidseplein in, waardoor de drie bewoonsters Julia, Sacha en Kim, regelmatig LUXjes en externen over de vloer hebben. Gelukkig kennen de dames ook af en toe rustigere tijden, wanneer ze lekker aan de gracht zitten te eten of samen voor de tv hangen op brakke dagen…

Huize Juliana

Van London city tot de Franse bergen, Marjan houdt wel van een tripje. Maar thuis is de knusse Juliana Paddestoel, waar ze kunnen bijkomen met warme choco bij de ouderwetse kachel (de paddestoel), complete seizoenen op Netflix kijken en de grootste bestellingen van Hungry.nl laten verdwijnen. Ieder LUXje dat in is voor een glaasje(s) wijn, een etentje of een roddelsessie is van harte welkom in Huize Juliana!

img-20160911-wa002264613